Frakt og levering

 

Hos oss får du faste lave fraktpriser. 

Alle våre forsendelser skjer med Bring som er kjent for sin kunnskap og pålitelighet innen logistikk.

  • Postkontor/butikk (Bring) - få pakken levert til ditt nærmeste utleveringssted 99,-
  • Hjemlevering (Bring) - få pakken levert på døren hjemme 149,-
  • Bedrift (Bring) - få pakken levert på en bedriftsadresse 99,-
  • Pall (Posten) - få pakken levert på døren hjemme 299,-

Vi kalkulerer fraktprisen på grunnlag av ditt kjøp og du kan alltid følge med på fraktprisen i handlekurven.

 

Når får jeg varen levert?
Levering av produktene skjer på den måten, på det stedet og til det tidspunktet som er angitt på ordrebekreftelsen. Vi har ansvaret for produktene inntil de overtas av deg, det vil si når du har fått produktet(ene) i din besittelse.

Dersom leveringen av produktene blir forsinket, vil vi gi deg informasjon så fort vi har informasjon om det, sammen med informasjon om og eventuelt når levering kan skje, eller om produktet(ene) er utsolgt.

Vi gir deg valget mellom å opprettholde ordren, fastsette ny leveringsdato eller kansellere ordren med tilbakebetaling av innbetalt beløp.

 

Vi benytter oss i hovedsak av tre forsendelsesmåter: 

  • Pakke til hentested (Postkontor/butikk)- pakken blir levert til ditt nærmeste utleveringssted. Velg selv det hentestedet som passer deg best. Med nærmere 1500 utleveringssteder er alternativene mange. Pakken kan spores og mottaker varsles på SMS og/eller e-post.
  • Pakke levert hjem (Hjemlevering) - det optimale alternativet for deg som vil ha pakken levert på døren. Mottaker får beskjed på SMS og/eller e-post når vi har mottatt varene dine og er klare til å kjøre dem hjem til deg. Når du får denne beskjeden, må du fortelle oss når det passer deg å ta imot varene. Som regel leveres pakker på kvelden frem til klokken 21.
  • Pakke til Bedrift - få pakken levert på en bedriftsadresse. Pakken har sporing på vanlig måte. Pakken leveres innen arbeidsdagens slutt, senest kl.18.

 Forutsetning for all varsling nevnt ovenfor er at du er registrert med ditt mobilnummer og/eller din e-postadresse i våre systemer.