Frakt og levering

 

Hos oss får du faste lave fraktpriser! Alle våre forsendelser skjer med Bring/Posten som er kjent for sitt raske og godt utbygde distribusjonsnett.

  • Posten - servicepakke - få pakken levert til ditt nærmeste postkontor/butikk fra 99,-
  • Posten - pakke på døren - få pakken levert på døren hjemme fra 149,-
  • Bring - bedriftspakke - få pakken levert på en bedriftsadresse fra 99,-

Vi kalkulerer fraktprisen på grunnlag av ditt kjøp og du kan alltid følge med på fraktprisen i handlekurven.

Når får jeg varen levert?
Levering av produktene skjer på den måten, på det stedet og til det tidspunktet som er angitt på ordrebekreftelsen. Vi har ansvaret for produktene inntil de overtas av deg, det vil si når du har fått produktet(ene) i din besittelse.

Dersom leveringen av produktene blir forsinket, vil vi gi deg informasjon så fort vi har informasjon om det, sammen med informasjon om og eventuelt når levering kan skje, eller om produktet(ene) er utsolgt. Vi gir deg valget mellom å opprettholde ordren, fastsette ny leveringsdato eller kansellere ordren med tilbakebetaling av innbetalt beløp.

Vi benytter oss i hovedsak av tre forsendelsesmåter:

  • Posten - servicepakke - pakken blir levert til ditt nærmeste postkontor/butikk. Velg selv det hentestedet som passer deg best. Med nærmere 1500 hentesteder er alternativene mange. Pakken kan spores og mottaker varsles på SMS og/eller e-post.
  • Posten - pakke på døren - det optimale alternativet for deg som vil ha pakken levert på døren. Mottaker får beskjed på SMS når pakken er på vei. Pakken leveres på døren mellom kl. 08-17 eller kl. 17-21, basert på postnummer. Mottaker kan gi Posten fullmakt til å sette igjen pakken hvis man ikke er hjemme. Ønsket utleveringsdag kan endres når pakken spores.
  • Bring - bedriftspakke - få pakken levert på en bedriftsadresse. Pakken har sporing på vanlig måte og varsles med SMS. Pakken leveres vanligvis mellom kl. 08-16.

Forutsetning for all varsling nevnt ovenfor er at du er registrert med ditt mobilnummer og/eller din e-postadresse i våre systemer.

 

 

Sammenlign