Soveposer & liggeunderlag

Overnatting i telt eller naturen

Når du skal overnatte i telt, er det viktig å ha liggeunderlag, sovepose eller en luftmadrass. En god nattesøvn i telt eller under åpen himmel i naturen krever en god luftmadrass. Vi har både enkle og doble luftmadrasser med komfort i høyklasse. De fås også med innebygget elektronisk luftpumpe. Pumpingen tar kun få minutter, og så er sengen klar. Når luftmadrassen ikke er i bruk kan den raskt og enkelt brettes sammen.

En god sovepose gir deg en god nattesøvn, så du har energi dagen etter. Når du skal velge en sovepose, er det viktig, at du overveier hvor og hvordan du skal bruke soveposen. Skal du bruke den i sommerperioden eller vinter? Og skal den brukes innendørs eller utendørs? Soveposer inndeles etter komforttemperatur, limittemperatur og ekstremtemperatur. Vi bruker hulfiber som isolerende fyll i våre soveposer. Hulfibre er polyesterfibre, som er hule og gjør soveposen lettere, men samtidig også varmere.

Det er en god idé å bruke et godt liggeunderlag under soveposen, så du kan holde varmen. Vi har praktiske selvoppblåselige liggeunderlag, som både er lette å medbringe og komfortable å ligge på. Vi har også liggeunderlag med skum og med en isolerende underside, som gir en god isolering og beskytter mot fukt og kulde. Den er perfekt til vandreturer og overnatting i naturen.