Elutstyr

Elutstyr til din bil

Hos oss finner du et stort utvalg av elutstyr til bilen som f.eks. adaptere og omformere, trafikkalarmer, batteriladere, elektroniske p-skiver og kjølebokser.

Adaptere og omformere
Du kan raskt lade din smarttelefon, iPhone, iPod, tablet eller MP3 i bilen med en adapter, så du aldri går tom for strøm. Hvis du derimot vil lade din bærbare PC, tablet eller PlayStation i bilen, kan du bruke en omformer.

Batterilader/jumpstarter
Lad opp ditt batteri til bilen, båten, campingvognen, motorsykkelen eller scooteren med en batterilader, så du igjen kan bli kjørende.  

Elektroniske p-skiver
Du slipper for å stille p-skiven med de elektroniske p-skiver, som helt automatisk stiller p-skiven til det rette tidspunkt for parkering.

Trafikkalarmer
Du får advarsler om fartskontroller/fotobokser/laserkontroll i området, så du slipper unna fartsbøter, og dermed sparer du penger. De advarer også om farlige hendelser som ulykker/uhell, så du kan forbedre din sikkerhet i trafikken og kanskje redde liv. Videre advarer de også om kø og veiarbeid, som kan redusere ditt tidsforbruk i trafikken.

Kjølebokser
Uansett om du skal på kjør-selv-ferie til Italia, festival, camping, villmarkstur eller på en strandtur, så har vi en kjøleboks til deg. De færreste vil velge en lunken forfriskning på en varm sommerdag, når de kan nyte den iskald samt kjølig og frisk mat direkte fra kjøleboksen.  

Støvsuger
Vi har forskjellige støvsugere til din bil – enten du foretrekker en større støvsuger eller en handy håndstøvsuger. Så kan du enkelt rengjøre bilen og komme inn i alle kroker.