CTEK CTX Battery Sense overvåk via APP

CTEK CTX Battery Sense overvåk via APP
BATTERY SENSE CTX
Battery Sense gir deg full kontroll over alle dine kjøretøys batterier og gjør at du kan velge den CTEK-laderen som passer for deg og ditt kjøretøy når det er på tide å lade.
Spesielt egnet for deg som har kjøretøy som brukes sjelden slik som veteranbiler, men like egnet på vanlige kjøretøy i daglig bruk.Battery Sense gjør det mulig å vise deg ladetilstanden på alle batteriene i sanntid. Battery Sense gir verdifull kunnskap om batteriene dine på en enkel, brukervennlig måte. Kunnskap om batterienes ladenivå gjør det lettere å overvåke helsestatusen og dermed maksimere batteriytelsen og levetiden. Kunnskap som gjør at du kan unngå dyre batteriutskiftninger og irriterende kjøretøysvikt. Batterikunnskap presentert direkte i lomma. Koble BATTERY SENSE til batteriet og last ned appen. Batteriene vil nå begynne å snakke med deg via din smarttelefon.
Med Battery Sense tilkoblet trenger du ikke å bekymre deg om når du skal lade. Bare gå til bilen eller kjøretøyet, så vil Batteri Sense snakke med deg via Bluetooth û du trenger ikke engang å starte motoren. Battery Sense vil vise deg alle batterienes ladetilstand. Battery Sense vil advare deg når du må lade, i god tid i forveien.
CTEK har et bredt produktutvalg som gjør det mulig for deg å velge en lader for hvert kjøretøy og anledning. Med Battery Sense og riktig CTEK-ladere, får du en fullstendig batteripleiepakning.
Kompatibel med: Android OS 4.4 (eller høyere), iPhone iOS 7 (eller høyere) og Bluetooth 4.0 maskinvare. Den leveres med 2 års garanti. Avbildet telefon er ikke inkludert!