Turtle Wax Jet Black Box

Varenummer 49538

Informasjon

En boks med unike produkter som er spesielt utviklet for å gjenopprette og beholde den dype, svarte glansen i lakken på bilen din

Black Pre-Wax Cleaner
Spesialrens som rengjør dypt ned i lakken, fjerner finere skjolder og ørsmå riper. Svarte pigmenter i produktet gjenoppretter farge og finish i lakken.

Black Carnauba Blend Wax
Svartpigmentert blanding av carnauba voks i kombinasjon med høyglans polymerer som gir et speilblankt resultat. Inneholder UV-beskyttelse. Svarte pigmenter i voksproduktet maksimerer glansen i lakken, samt fyller og skjuler ørsmå ujevnheter/sår i lakkflaten.

Black Spray Detailer
En unik svarttonet detailer som forenkler avpolering av Pre-Wax Cleaner og Black Carnauba Wax. Forbygger poleringsvirvler og gir økt glans i lakken. Black Spray Detailer benyttes også i siste steget for å oppnå den ultimate, dype, perfekte, svarte glansen!

Bruksanvisning

Påfør Prewax Cleaner & Conditioner jevnt på et begrenset område ved hjelp av vedlagte påføringsklut. Gni frem og tilbake for å oppnå dyptrensende effekt.

La tørke til en grå hinne.

Spray lett med Black Spray Detailer på en mikrofiberklut eller rett på flaten og tørk av lakkflaten. Fortsett på samme måte til hele bilen er behandlet.

Sørg for å brette mikrofiberkluten underveis.

Påfør Black Carnauba Blend Wax med påføringssvampen. Legges på med overlappende sirkulerende bevegelser på et begrenset område av gangen. La tørke til en grå hinne.

Spray lett med Black Spray Detailer på en mikrofiberklut eller rett på flaten. Polér av med mikrofiberkluten til høyglans oppnås. Fortsett på samme måte til hele bilen er behandlet. Sørg for å brette mikrofiberkluten underveis.

Vær oppmerksom på:

For svært matt, svart lakk anbefales det å benytte Black Box produkter sammen med poleringsmaskin

Påføres ikke i direkte sollys eller på varme flater.

Benytt beskyttelseshansker ved sensitiv hud/for beskyttelse mot svarte pigmenter. Vask hendene godt etter behandlingen.

For rengjøring av påføringssvamp og mikrofiberklut, bruk varmt vann og vaskemiddel.

Benyttes kun på svarte biler.

Inneholder:
- Black Pre-Wax Cleaner 300 ml
- Black Carnauba Blend Wax 300 ml
- Black Spray Detailer 500 ml
- Påføringssvamp 2 stk

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner: Turtle Wax Jet Black Box
Spesifikasjoner: Turtle Wax Jet Black Box
Varenummer49538
Merke TurtleWax