Autoglym Wheel Cleaning Mousse 500Ml

Varenummer 51849

Informasjon

Autoglym Wheel Cleaning Mousse er en helt ny type felgrens på markedet. Mange har fått øynene opp for hvordan skum gjør bilvask enkelt, så hvorfor ikke lage en felgrens som skummer? Denne felgrensen er både enkel i bruk, fasinerende og effektiv.

Wheel Cleaning Mousse er en revolusjonerende felgrens som du enkelt sprayer over hele felgen. Skummet du legger på vil ekspandere fort slik at det klarer å dekke alle kriker og kroker av felgen din når den rengjører. Ved skikkelig møkkete felger kan der være behov for å hjelpe til med en felgbørste. Etter at skummet har ekspandert vil det begynne å bryte ned bremsestøv og andre forurensinger.

Autoglym Wheel Cleaning Mousse har den egenskapen vi kjenner hos mange felgrenser nå at den blir lilla når den finner bremsestøv som den løser opp. Denne felgrensen er helt pH-nøytral og vil ikke skade noen type felger. Perfekt for deg som har felger med tette eiker eller områder som er vanskelig å nå.

Når Wheel Cleaning Mousse har jobbet ferdig vil den begynne å smelte på felgen og den er klar for avspyling. Resultatet vil være en ren og blank felg.

Slik bruker du Autoglym Wheel Cleaning Mousse:
  • Sørg for at felgen ikke er varm
  • Spray en god mengde med Wheel Cleaning Mousse på hele felgen og dekksidene
  • Etter at skummet har ekspandert, hjelp til med en børste om nødvendig.
  • Når skummet har begynt å smelte er den klar for avspyling.
  • Spyl av