JABRA DRIVE Bluetooth handsfree sett

Varenummer 9953270

Opplysninger

Unngå den høye straffen for bruk av mobiltelefon - bruk handsfree sett i bilen.

  • Krystallklar lyd og tale med DSP-teknologi
  • Enkel betjening med kontrollknapper
  • Overfører musikk, podcasts og GPS- anvisninger
  • Voice Guidance med tale besjed om batterinivå og forbindelsesstatus
  • Multiuse- tilsluttning til to Bluetooth enheter samtidig
  • Kan sammenkobles med opptil 8 enheter
  • Opptil 20 timers taletid og 30 dagens standbytid


Den lette og sikre måten å bruke handsfree når du kjører

Når du har en travel livsstil, kan bilturene fungere som et velfortjent pusterom til å holde deg oppdatert og lage avtaler med venner og familie i telefonen.

Problemet er bare at det er ulovlig! Høytalertelefonen Jabra Drive til bruk i bilem løser dette problemet - og andre problemer - med en uovertruffen handsfree løsning , så kan du utnytte din tid fullt ut og føre telefonsamtaler i bilen , uten å gå på kompromiss med sikkerheten.

Jabra DRIVE er herlig enkel. Den krever ingen oppsettning og er lett å betjene-du behøver sikkert ikke engang å lese brukerveiledningen for å betjene den. Voice Guidance guider deg gjennom sammenkoblingen med din mobiltelefom første gang. Heretter kan du sette den på solskjermen , som deretter automatisk oppretter forbindelse hver gang du kommer inn i bilen.

Du kan heretter snakke fritt i mobiltelefonen, holde øynene på veien og hendene på rattet. Med Jabra Drive behøver du ikke en gang å ta etter telefonen når den ringer. Den er alltid like ved hånden , når du er på farten _du skal bare trykke på den store brukervennlige knapp på høytalertelefonen i bilen for å besvare samtalen og nyte godt av krystallklare handsfree samtaler!

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner: JABRA DRIVE Bluetooth handsfree sett
Spesifikasjoner: JABRA DRIVE Bluetooth handsfree sett
Varenummer9953270
EAN5707055022159
Merke Jabra
Varetype Håndfri