Elektronisk P-skive Park Life Black

Varenummer 42629

Opplysninger

Den elektroniske P-skiven du aldri trenger å skifte batteri på!

Park Life er en elektronisk P-skive til den kresne og kvalitetsbeviste bilist. Park Life er spesielt utviklet med strømsparende komponenter, som gjør at Park Life holder strømmen i hele produktets levetid. Det betyr, at du unngår å tenke på batteriskift minst ti år fremover. Park Life oppfyller de skarpeste krav til driftssikkerhet, og så er både funksjon og design revolusjonerende.

Park Life er den eneste elektroniske P-skive på markedet, som holder strøm i minst ti år, uansett værforhold og hvor mye du kjører med bilen. Hele idéen er, at du bare skal trenge konsentrere deg om å kjøre bil, så stiller Park Life automatisk parkeringstidspunktet, når bilen parkeres. Park Life er enkel å innstille og monteres i frontruten på kun ti minutter. Med Park Life slipper du bekymringer om dyre P-bøter mange år fremover.

Park Life er allerede tjent hjem ved første unngåtte P-bot. Derfor er Park Life en veldig god investering.

Park Life registrerer bilens bevegelser og innstiller automatisk P-skiven til det korrekte parkeringstidspunktet. Når du parkerer bilen, stiller Park Life seg automatisk frem til det nærmeste kvarter etter ankomsttidspunktet (ved ankomst 11:37 vil Park Life stille seg til 11:45). Park Life er utviklet av Needit Denmark og designet av den prisvinnende danske designeren John Sebastian.

Måler kun 10 x 1,5 cm

LANG BATTERILEVETID
Etter lengere tids overveielser om strømkilde, pålitelighet, samt respekt for miljøet nådde vi frem til den beste løsningen. Med et spesielt forseglet litium-batteri med høy kapasitet og strømsparende komponenter, sikrer vi lang og bekymringsfri drift, da batteriet ikke skal skiftes.

TYDELIGE DISPLAYS
Ved å styre softwaren og optimere komponentene har det lykkes å gjøre begge display - utvendig og innvendig - mer tydelige og lettleselige. Desuten er innerdisplayet vinklet, så at sifrene fremstår enda tydeligere.

ENKEL BETJENING
Park Life aktiveres ved at knappen på baksiden roteres på plass med uret. Deretter fungerer den nedre del av knappen som "set" og øverste som "step" (se manual). Knappen kan ikke tas av, og det skal ikke skiftes batteri.

#MEDIE:6142#

>>>HTML>>>
<br/><br/>
<strong>ParkOne App</strong>
<br/>
<a
href="https://play.google.com/store/apps/details?id=com.needit.parkone&;pcampaignid=MKT-Other-global-all-co-prtnr-py-PartBadge-Mar2515-1" style="display:inline-block;overflow:hidden;background:url(//play.google.com/intl/en_us/badges/images/generic/da_badge_web_generic.png) no-repeat;width:152px;height:57px;background-size:contain;"></a> <a href="https://itunes.apple.com/dk/app/parkone/id922434487?mt=8"; style="display:inline-block;overflow:hidden;background:url(//linkmaker.itunes.apple.com/assets/shared/badges/da-dk/appstore-lrg.svg) no-repeat;width:135px;height:40px;background-size:contain;margin-bottom:8px;"></a>

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner: Elektronisk P-skive Park Life Black
Spesifikasjoner: Elektronisk P-skive Park Life Black
Varenummer42629
EAN5711157063118
Merke Park Life
Varetype P-skive
Modell Park Life Carbon Black
Farge Sort
Montering Frontrude
Montering på enheten Klæbepude
Batteri Indbygget (10 års levetid)