Kjære kunde!

Torshov Bilrekvisita blir til T. Hansen

Gled deg til et større vareutvalg!

T. Hansen er Danmarks største forhandler av bilrekvisita, sykler, moped og mye mer. Vi har inntil videre 83 butikker i Danmark og utvider nå i Norge.

Torshov Bilrekvisita blir til T. Hansen:

Mye større utvalg – lavere priser

Torshov Bilrekvisita har vært en anerkjent forhandler i Norge siden 1973. Alltid kjent for god service og godt vareutvalg. Etter T. Hansen's overtagelse av Torshov Bilrekvisita, kommer vi til å gjøre din opplevelse som kunde enda bedre.

Du vil fortsatt møte det velkjente personalet og få den samme gode service. Vareutvalget blir mye større, og til lavere priser.

Du kommer til å finne mange flere kjente varemerker i butikken, men også et mye bredere utvalg av gode alternativer til fantastiske priser.

Større sortiment

Vi kommer til å utvide sortimentet ytteligere, så du i tillegg til bilrekvisita også kommer til å kunne kjøpe

SYKLER & UTSTYR - MOPEDER & UTSTYR - DEKK & FELGER

– og mye, mye mer.

Kort fortalt om T. Hansen

T. Hansen ble grunnlagt i Danmark i 1991 som postordrevirksomhet. Siden 2002 har T. Hansen også fungert som en meget ekspansiv detaljkjede med 83 butikker. Vi i T. Hansen arbeider hver dag hardt for vårt motto:

'Alltid tilfredse kunder'

29 butikker – og flere på vei!

T. Hansen har i dag 29 butikker, og vi har planer om å åpne mange flere. Med dette kommer butikkåpninger med masse gode tilbud, så følg med - T. Hansen kommer snart til en by nær deg!