Kjære kunde!

Torshov Bilrekvisita blir til thansen

Gled deg til et større vareutvalg!

thansen er Danmarks største forhandler av bilrekvisita, sykler, moped og mye mer. Vi har 81 butikker i Danmark og kommer nå til Norge.

Torshov Bilrekvisita blir til thansen:

Mye større utvalg – lavere priser

Torshov Bilrekvisita har vært en anerkjent forhandler i Norge siden 1973. Alltid kjent for god service og godt vareutvalg. Etter thansen's overtagelse av Torshov Bilrekvisita, kommer vi til å gjøre din opplevelse som kunde enda bedre.

Du vil fortsatt møte det velkjente personalet og få den samme gode service. Vareutvalget blir mye større, og til lavere priser.

Du kommer til å finne mange flere kjente varemerker i butikken, men også et mye bredere utvalg av gode alternativer til fantastiske priser. Mange av produktene kan du allerede nå se i butikken.

logoer

Større sortiment

Vi kommer til å utvide sortimentet ytteligere, så du i tillegg til bilrekvisita også kommer til å kunne kjøpe

SYKLER & UTSTYR MOPEDER & UTSTYR DEKK & ALUFELGER

– og mye, mye mer.

Kort fortalt om thansen

thansen ble grunnlagt i Danmark i 1991 som postordrevirksomhet. Siden 2002 har thansen også fungert som en meget ekspansiv detaljkjede med 81 butikker. thansen arbeider hver dag hardt for vårt motto:

'Alltid tilfredse kunder'

14 butikker – og flere på vei!

Torshov Bilrekvisita har i dag 14 butikker. Vi har planer om å åpne mange flere butikker. Innen kort tid vi dere se de første nye thansen butikkene åpne. Vi åpner snart i disse områder: Haugesund, Skien (flytning), Stord, Frederikstad, Stavanger-Klepp, Elverum, Kristiansund og Stjørdal.

Vi kommer nærmere der du bor!

Vi gleder oss veldig til å se deg i våre butikker.